Sieraden hebben bij mij meestal een emotionele lading. Ik draag graag iets met een verhaal. Een oude ring van oma, een trouwring of een mooie kettting gekregen van familie lid. Ik ben ook iemand die niet vaak wisselt van sieraden, wat om is blijft jaren om.

Voor mijn kinderen en mijzelf heb ik al eens een armbandje laten graveren 3jaar geleden. Lekker old school!

julie

Beiden met de naam van mijn dochter.

Onlangs besloot ik dat het tijd was voor een ring met een betekenis. En ik deed mijzelf een stoere ring cadeau met daarin digitale letters met van alle 4 mijn kinderen de voorletter.

Lief, maar door de stoer vormgegeven ring met stoere letters toch niet te zoet vond ik. Het ligt er gewoon net aan wat voor soort letters je kiest met wat je wilt uitstralen.

ring 10 ring 6

Ik ben blij met het resultaat. Het bestellen was wel even spannend, want je hebt eigenlijk geen idee hoe het nou precies op de ring eruit gaat zien. En of de ring wel goed past! Ik had achteraf wel een iets grotere maat kunnen nemen want bij een brede ring valt het al snel iets kleiner gevoelsmatig. *TIP*

Maar het lijkt mij ook vreselijk om een ring te verliezen, en dat zal nu in ieder geval niet gebeuren.

ring 2

(Het tafelkleed met de ananassen kocht ik bij Zeeman)

ring 4 ring 11

En natuurlijk even met mijn old school typemachine op de foto. Moderne ring meets old, gaat weer prima samen.

Ben je nou ook zo’n sentimentele sieraden drager als ik? kijk dan even op de website van Names 4 ever voor meer informatie.

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *