Hallo!

Welkom op Keeponstyling Ik ben Annemarie Poorter en wil jullie graag op mijn interieurblog inspireren met mijn interieur styling tips.

Oud en nieuw interieur

Mijn specialiteit is het combineren van oud soms zelfs afgedankt interieur met nieuw interieur. Ik vind het altijd een uitdaging om te laten zien dat veel meubelstukken een tweede leven verdienen. Dit kan soms alleen al door een andere manier van stylen, of door een item een ander kleurtje te geven.

Daarnaast hou ik bij wat de laatste interieur trends zijn, en laat ik zien hoe je deze kunt toepassen in je eigen interieur.

Reviews

Ik werk geregeld samen met bedrijven om interieur items te reviewen. Dit is voor mij een manier om mijn blog te laten bestaan. De interieur items zijn altijd door mij zelf uitgekozen.

Fotograferen van interieur is inmiddels een dagelijkse bezigheid geworden. Je kunt mijn foto’s ook elke dag voorbij zien komen op Instagram: @keeponstyling volg je mee?

Via mijn vintage interieur webwinkel: Retroloekie verkoop ik geregeld vintage items die terugkomen op mijn blog. Dit is voor mij de manier om mijn huis niet te laten dichtgroeien!

Samenwerken

Heb je zelf een bedrijf, en passen je producten bij Keeponstyling? neem gerust contact op voor een eventuele samenwerking: info@retroloekie.nl

Naast een review kan ik ook sfeerfoto’s voor je eigen website of social media kanalen leveren.

Een aantal bedrijven waar ik dit al eerder voor deed zijn: Rozenkelim, Alittlelovelycompany, Ookinhetpaars, Illeke Illustraties, Kikke en Hebbe

Veel leesplezier!

Groet!

Annemarie

over mij