Stofzuigen is mijn nr 1 bezigheid in het huishouden wat ik zeker 2 keer per dag moet doen. Met 4 kinderen thuis wordt er heel wat afgeknoeid, en over zandbakzand maar te zwijgen. Dus een aankoop waar ik absoluut niet op wil bezuinigen. Het is al geen leuke klus, dus laten we het dan onszelf niet te moeilijk maken.

Een stofzuiger moet goed zijn. En als ie een beetje decoratief is, is dat natuurlijk ook mooi meegenomen.

Nu zag ik al eens professionele schoonmakers lopen met zo’n stofzuiger met een gezicht erop. De zogeheten “Henry” van Numatic Ik denk dat iedereen hem of haar wel eens ergens gespot heeft.

hetty 7

Ik dacht als zij het al gebruiken zal het vast goed werken.

Dus ik bestelde vorig jaar een roze Hetty. Je vind ze in webshops als Fonq, Wehkamp, Coolblue en Bol.com. Maar je hebt ze natuurlijk ook in de winkel te koop. Zie hier waar bij jou in de buurt: Dealer

Fotogeniek

Hetty is inmiddels alweer bijna een jaar in ons midden. En ik moet bekennen dat ik haar regelmatig inzet voor mijn interieur foto’s op Instagram omdat ze zo vreselijk fotogeniek is, en ze nou eenmaal een belangrijk deel uitmaakt in ons gezin.

Maar buiten dat om doet ze haar werk prima en dat is natuurlijk het belangrijkste

Hetty 1 hetty 2

En zo duikt ze overal op in huis!

hetty 4

Ik had boven nog een andere stofzuiger staan (uit de kringloopwinkel), maar merkte toch dat ik liever Hetty gebruikte. Dus 2 trappen op bijna elke dag totaal niet lekker voor de rug.

Henry

Ik besloot dat Hetty toe was aan een partner. Na even speuren in de brochure besloot ik dat ze toe was een een Henry.(Had natuurlijk ook een Hetty kunnen zijn, maar Henry had de beste eigenschappen voor onze vloer ) Ze zullen wel genoegen moeten nemen met een latrelatie, want ze worden gescheiden door 2 trappen.

Henry is er in verschillende kleuren, maar ik bestelde een lichtblauwe variant.

hetty 5Niet alleen omdat ik het kleurtje zo ontzettend mooi vond, maar ook omdat deze extra goed werkt bij parket/laminaat vloeren. En dat is wat we vooral boven hebben liggen.

henry 2 henry 4 henry1

Stofzuigen met een glimlach!

voor meer info over de eigenschappen per kleur zie hier : Website

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

1 Comment

Karin

Het zijn super fijne stofzuigers, ik heb zelf de rode Henry. Ze zijn heel sterk en het vuil is zo weg met deze stofzuiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *